|
Чи є сенс замовляти фасади під дерево, якщо кухня маленька?
|
|
| serhiikovalski | Дата: Воскресенье, 09.11.2025, 15:33 | Сообщение # 1 |
|
новичек
Статус: Offline
| Моя дружина надумала робити кухню під дерево — каже, “щоб було тепло й затишно”. Але кухня в нас реально крихітна, ледве два людини вміщаються. От я й думаю, чи не буде такий дизайн ще більше “тиснути”? Може краще щось світле, типу беж чи білий матовий?
|
Дата регистр.[25.12.2024] |
| |
| yuriy_hrynevsky | Дата: Воскресенье, 09.11.2025, 15:36 | Сообщение # 2 |
|
новичек
| Я теж колись сумнівався. Дерев’яна текстура в маленьких кухнях може виглядати важкувато, але залежить від відтінку. Якщо взяти світле дерево — типу ясена чи дуба сонома — візуально все навіть розширюється. У нас кухня 7 кв.м, і я не шкодую. Навпаки, білий колір здався занадто “холодним”.
|
| |
| viktorkoroviak | Дата: Воскресенье, 09.11.2025, 15:40 | Сообщение # 3 |
|
новичек
| Тут головне не сам колір, а як фасади зроблені. Глянцеві темні — дійсно “з’їдають” простір, а от матові зі світлим малюнком дерева виглядають дуже м’яко. Ми замовляли ось тут: https://agtplus.ua/facades/ Там можна вибрати різні варіанти — під світлий дуб, каштан, навіть біле дерево. У мене кухня маленька, але всі, хто заходять, кажуть, що стало як у Pinterest Плюс покриття реально міцне, не боїться вологості.
Сообщение отредактировал viktorkoroviak - Воскресенье, 09.11.2025, 18:15 |
| |
| serhiikovalski | Дата: Воскресенье, 09.11.2025, 15:42 | Сообщение # 4 |
|
новичек
| О, дякую! Переглянув — виглядає непогано. Думаю, підберу щось ближче до світлого дуба, щоб і “дерево” було, і не темно. Бо я вже бачу, як у нас потім кота не знайти серед темних фасадів
|
| |
| yuriy_hrynevsky | Дата: Воскресенье, 09.11.2025, 15:43 | Сообщение # 5 |
|
новичек
| Головне не переборщи з блиском, бо потім видно кожен відбиток. А от світле дерево з легкою текстурою — саме те. І затишно, і простір не краде.
|
| |