Форма входа

Наш опрос

Хотите ли вы, чтобы Украина была в Н А Т О
Всего ответов: 273

Наша кнопка

<script type="text/javascript" src="//mego-doska.pp.net.ua/rtr/2"></script>

Четверг, 21.11.2024, 10:29
| RSS
Mego-Forum
Рекламная страница
Скільки годин на добу можна носити кольорові лінзи? - Мего-Форум

[ · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS подписаться на последние сообщения ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Скільки годин на добу можна носити кольорові лінзи?
misterbicipsДата: Пятница, 15.11.2024, 15:00 | Сообщение # 1
Активный
Статус: Offline
Привіт усім! Хочу купити кольорові лінзи і в мене є питання: скільки годин на добу можна носити кольорові лінзи, щоб не нашкодити очам? Я знаю, що з простими контактними лінзами є рекомендації, але чи є відмінності для кольорових? І чи потрібно додатково доглядати за ними, як з простими? Що з ними не так, якщо носити більше рекомендованого часу? Може, у когось був досвід? Дякую за відповіді!
Дата регистр.[27.03.2021]
antp111Дата: Пятница, 15.11.2024, 15:02 | Сообщение # 2
новичек
Якщо хочеш носити їх довше, ніж рекомендовано, потрібно постійно піклуватися про зволоження очей. Я помітила, що після 8 годин носіння лінзи починають відчуватися важкими, навіть якщо очі не дуже втомлені. У такі моменти я просто знімаю лінзи і даю очам «відпочити». Не менш важливо використовувати краплі для очей, щоб уникнути сухості. Ще одна порада – завжди мити руки перед тим, як надягати лінзи, щоб не занести бактерії.
Дата регистр.[25.01.2024]
fornodguestДата: Пятница, 15.11.2024, 15:03 | Сообщение # 3
новичек
Я носила кольорові лінзи досить довго, але згодом звернула увагу, що якщо носити їх більше, ніж вказано в інструкції, очі починають швидко втомлюватися. Мій офтальмолог також рекомендував мені не носити лінзи більше 8 годин на день, і особливо уникати носіння вночі. Звісно, це залежить від типу лінз і бренду, але якщо відчуваєш дискомфорт, краще зняти їх.
Дата регистр.[26.01.2022]
HzBoyДата: Пятница, 15.11.2024, 15:05 | Сообщение # 4
Активный
Привіт! Я ношу кольорові лінзи https://luxoptica.ua/ua....ly  кілька років і можу сказати, що з ними є деякі нюанси. Зазвичай, лікарі рекомендують носити кольорові лінзи не більше 8-10 годин на день, щоб уникнути перевантаження очей. Якщо носити їх довше, можуть виникнути неприємні відчуття, наприклад, сухість або навіть біль. Також важливо правильно за ними доглядати, адже кольорові лінзи можуть накопичувати більше забруднень. Я користуюся лінзами, що не потребують знімання на ніч, але навіть їх краще знімати після 10 годин носіння.

Прикрепления: 8827657.jpg (6.1 Kb)
Дата регистр.[25.04.2021]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Copyright Mego-Doska © 2024