Форма входа

Наш опрос

Оцените сайт
Всего ответов: 311

Наша кнопка

<script type="text/javascript" src="//mego-doska.pp.net.ua/rtr/2"></script>

Четверг, 21.11.2024, 15:26
| RSS
Mego-Forum
Рекламная страница
Порекомендуйте дизайнерів у вікторіанському стилі - Мего-Форум

[ · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS подписаться на последние сообщения ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Модератор форума: hmm3rulez  
Порекомендуйте дизайнерів у вікторіанському стилі
LevchenkoДата: Воскресенье, 15.09.2024, 15:44 | Сообщение # 1
оправдавший надежды
Статус: Offline
Мене завжди захоплювала естетика минулих епох, і тепер я серйозно задумалася над створенням інтер'єру у вікторіанському стилі для своєї вітальні. Хочу, щоб простір виглядав елегантно та вишукано, але при цьому залишався затишним і придатним для сучасного життя. Які основні елементи та акценти варто врахувати, щоб досягти автентичності цього стилю?
Дата регистр.[27.03.2021]
cerik12877Дата: Воскресенье, 15.09.2024, 15:44 | Сообщение # 2
новичек
У вікторіанському стилі багато уваги приділяється деталям і декоративності. Основними елементами є різьблені меблі, розкішні тканини, такі як оксамит чи шовк, багаті шпалери з квітковими мотивами або дамасками. Стеля з ліпниною або карнизами додасть інтер’єру відчуття елегантності. Для автентичності також можна використовувати старовинні або стилізовані світильники, дзеркала в масивних рамах і важкі штори.
Дата регистр.[15.09.2024]
LevchenkoДата: Воскресенье, 15.09.2024, 15:44 | Сообщение # 3
оправдавший надежды
А як щодо кольорової палітри? Чи повинна вона бути більш стриманою, чи можна використовувати яскраві акценти? Я хотіла б, щоб інтер’єр виглядав водночас класично, але не занадто темно й похмуро. Які кольори краще підійдуть для стін і меблів?
Дата регистр.[27.03.2021]
cerik12877Дата: Воскресенье, 15.09.2024, 15:47 | Сообщение # 4
новичек
Кольорова палітра вікторіанського стилю зазвичай включає глибокі, насичені відтінки, як-от бордовий, темно-зелений, коричневий, золотистий. Однак для створення більш світлої та сучасної атмосфери можна використовувати пастельні тони, наприклад, кремовий, бежевий або ніжно-блакитний. Вони допоможуть додати легкості інтер'єру, зберігаючи при цьому характерну розкіш стилю. Яскраві акценти, такі як золоті або бронзові деталі, візерунчасті килими чи різьблені дерев'яні елементи, також доречні. Якщо хочеш побачити більше прикладів і отримати поради з оформлення вікторіанського інтер'єру https://nsdgroup.com.ua/uk/viktorianskij-stil/ рекомендую сайт НСДгруп, де знайдеш чимало ідей для натхнення.

Сообщение отредактировал cerik12877 - Воскресенье, 15.09.2024, 15:59
Дата регистр.[15.09.2024]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Copyright Mego-Doska © 2024