новости из мира
|
|
a_sov | Дата: Пятница, 08.09.2023, 07:53 | Сообщение # 1 |
подающий надежды
Статус: Offline
| Жители Тернополя, какие проверенные сайты предоставляют свежие новости из мира бизнеса и политики и являются вашими предпочтениями?
|
Дата регистр.[28.03.2021] |
| |
HzBoy | Дата: Пятница, 08.09.2023, 08:48 | Сообщение # 2 |
Активный
| Уважаемые друзья! Этот сайт https://delo.ua/ru/tags/ternopol/ предоставляет обширное покрытие новостей, включая события в разных городах и областях, и я бы хотел поделиться своим опытом. С Delo.ua я всегда в курсе важных событий Тернополе и других городах Украины. Здесь вы найдете информацию о политике, экономике, культуре и многом другом. Благодаря этому сайту, я оставался информированным и мог делиться актуальными новостями с друзьями и коллегами.
|
Дата регистр.[25.04.2021] |
| |
kd250266 | Дата: Вторник, 17.10.2023, 22:28 | Сообщение # 3 |
новичек
| супер
|
Дата регистр.[17.10.2023] |
| |
theohernandezwriter | Дата: Четверг, 18.01.2024, 12:09 | Сообщение # 4 |
новичек
| Дуже круто, друзі, що ви спілкуєтеся з приводу новин, зараз це дуже потрібно робити, щоб завжди підтримувати себе в інформаційному просторі. Я ось до прикладу, нещодавно прочитав статті з Валерієм Залужним https://glavcom.ua/tags/valerij-zaluzhnij.html , було дуже цікаво почитати його думки на різні тематики та і загалом статті повʼязані з ним. Також, я дуже пильно слідкую загалом за новинами нашої країни, обираючи собі деякі теми, щоб була якась межа в інформаційному просторі. Таким чином, я за допомогою якісного новинного порталу можу завжди бути в курсі всіх подій та більш обʼєктивніше дивитися на події.
Сообщение отредактировал theohernandezwriter - Четверг, 18.01.2024, 12:11 |
Дата регистр.[12.01.2024] |
| |
anzelikafesecko | Дата: Понедельник, 17.06.2024, 13:42 | Сообщение # 5 |
новичек
| Україна має багату історію благодійництва. Протягом століть багато українців присвячували свій час, гроші та інші ресурси, щоб допомогти тим, хто її потребує. Ця традиція продовжується і сьогодні, коли численні українські благодійні організації роблять значні внески своїм громадам https://10ukraine.com.ua/pres-relizy/armiya-droniv-yak-kompaniya-favbet-andriya-matyuhi-dopomagaye-buduvati-bpla-flot-ukrayinskoyi-armiyi/ Заснований Андрієм Матюхиним, Favbet Foundation пройшов шлях від втілення дитячих мрій до надання життєво необхідної допомоги українським військовим та постраждалим від війни. Спочатку фонд зосереджувався на підтримці молоді в спорті, освіті та охороні здоров'я. З початком війни в 2022 році фонд переорієнтував свою діяльність на допомогу армії та мирним жителям.
Сообщение отредактировал anzelikafesecko - Понедельник, 17.06.2024, 13:45 |
Дата регистр.[17.06.2024] |
| |