Форма входа

Наш опрос

Влияет ли на вас мировой финансовый кризис?
Всего ответов: 103

Наша кнопка

<script type="text/javascript" src="//mego-doska.pp.net.ua/rtr/2"></script>

Четверг, 21.11.2024, 18:35
| RSS
Mego-Forum
Рекламная страница
Щотаке лапароскопія? - Мего-Форум

[ · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS подписаться на последние сообщения ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Модератор форума: hmm3rulez  
Щотаке лапароскопія?
taras_gamperДата: Суббота, 22.06.2024, 09:27 | Сообщение # 1
подающий надежды
Статус: Offline
Моєму братові потрібна лапароскопія, і я хочу дізнатися більше про цю операцію. Чи може хтось порадити, де можна знайти детальну інформацію? Можливо, хтось уже стикався з такою операцією і може розповісти про свій досвід? Куди краще звертатися і як все пройшло?
Дата регистр.[28.03.2021]
a_sovДата: Суббота, 22.06.2024, 09:27 | Сообщение # 2
подающий надежды
Привіт! Мені теж робили лапароскопію минулого року. Операція пройшла швидко, і він вже через кілька днів був вдома. Головне – знайти досвідченого хірурга, який спеціалізується на таких операціях.
kirilzhilenko80Дата: Суббота, 22.06.2024, 09:28 | Сообщение # 3
подающий надежды
Мені робили лапароскопію кілька років тому. Дуже задоволений результатом – мінімум болю і швидка реабілітація. Шукайте клініки з хорошими відгуками і обов'язково консультуйтеся з декількома лікарями, щоб обрати найкращого.
HzBoyДата: Суббота, 22.06.2024, 09:29 | Сообщение # 4
Активный
Цитата kirilzhilenko80 ()
Мені робили лапароскопію кілька років тому. Дуже задоволений результатом – мінімум болю і швидка реабілітація. Шукайте клініки з хорошими відгуками і обов'язково консультуйтеся з декількома лікарями, щоб обрати найкращого.
Привіт! Моєму братові також потрібна була лапароскопія, і я шукав багато інформації про цю операцію. Натрапив на сайт медичної мережі https://dobrobut.com/ua/services/c-laparoskopia-2 де знайшов всю необхідну інформацію. Там детально описано, що таке лапароскопія, які є показання та протипоказання, як проходить операція та які можливі ускладнення.
Ми звернулися до «Добробуту» і залишилися дуже задоволені. Операція пройшла успішно, а лікарі були дуже уважні і професійні. Раджу звернутися саме туди.
Дата регистр.[25.04.2021]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Copyright Mego-Doska © 2024