Форма входа

Наш опрос

Оцените сайт
Всего ответов: 311

Наша кнопка

<script type="text/javascript" src="//mego-doska.pp.net.ua/rtr/2"></script>

Четверг, 21.11.2024, 10:34
| RSS
Mego-Forum
Рекламная страница
Нерухомість - Мего-Форум

[ · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS подписаться на последние сообщения ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Модератор форума: vadim1979  
Нерухомість
starnatmyhДата: Суббота, 25.01.2020, 09:48 | Сообщение # 1
оправдавший надежды
Статус: Offline
Добрий день, хтось купляв цього року нерухомість в Києві? Які зараз ціни? Є з чого вибрати?

“Не хватит никакого здоровья чтобы приспособится к этому глубоко больному обществу!” - Джидду Кришнамурти
Дата регистр.[16.05.2019]
bkproectДата: Вторник, 26.05.2020, 12:11 | Сообщение # 2
новичек
не всё стоит

Частный пансионат для пожилых людей
Дата регистр.[26.05.2020]
LevchenkoДата: Пятница, 23.08.2024, 18:06 | Сообщение # 3
оправдавший надежды
Зараз я шукаю новий офіс для розширення бізнесу, але не можу знайти підходящий варіант. Мене цікавлять пропозиції від забудовників, які спеціалізуються на комерційній нерухомості. Де саме можна знайти такі пропозиції?
Дата регистр.[27.03.2021]
pechkin-1978Дата: Пятница, 23.08.2024, 18:08 | Сообщение # 4
новичек
Успішний бізнес починається з правильного вибору приміщення. Я недавно купив комерційну нерухомість в Києві https://build.kovalska.com/projects/budinok-na-vavilovih від забудовника і одразу помітив безліч переваг. Сучасний дизайн і продумані планування забезпечують комфорт для нашої команди. Наявність усіх необхідних комунікацій з першого дня дозволила нам без затримок розпочати роботу. Забудовник також надав гарантії, що додає впевненості. Місце розташування чудове для клієнтів, і це суттєво підвищує наші бізнес-можливості. Я радий, що обрав саме цей варіант.
Дата регистр.[25.04.2021]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Copyright Mego-Doska © 2024