Форма входа

Наш опрос

Готовы-ли ВЫ платить за рекламу на нашем сайте
Всего ответов: 529

Наша кнопка

<script type="text/javascript" src="//mego-doska.pp.net.ua/rtr/2"></script>

Четверг, 19.06.2025, 16:08
| RSS
Mego-Forum
Рекламная страница
Шукаю чесну скупку волосся – допоможіть з вибором! - Мего-Форум

[ · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS подписаться на последние сообщения ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Модератор форума: hmm3rulez  
Шукаю чесну скупку волосся – допоможіть з вибором!
misterbicipsДата: Среда, 12.03.2025, 18:25 | Сообщение # 1
Активный
Статус: Offline
Хочу зрізати довге волосся та продати його за гідну ціну. Але багато оголошень виглядають підозріло. Може, хтось уже проходив цей шлях і знає перевірені місця, де чесно оцінюють якість та платять відповідно?
Дата регистр.[27.03.2021]
viktorovnauliana711Дата: Пятница, 14.03.2025, 07:43 | Сообщение # 2
оправдавший надежды
Статус: Offline
Привіт усім! Хочу поділитися своїм позитивним досвідом продажу волосся https://hairua.com/ компанії Hairua. У мене було дуже довге волосся, яке я вирощувала з дитинства, але вирішила, що час на зміни. Я дізналася про Hairua через інтернет і вирішила спробувати. Надіслала свої фото, і мені одразу ж назвали ціну. Я була приємно здивована, адже сума була дуже пристойною! Мені не довелося їхати до офісу – все оформили через Нову Пошту. Я отримала гроші, а моє волосся тепер стане частиною чогось нового, наприклад, парика для людини, яка цього потребує. Раджу всім, хто має довге незафарбоване волосся, не просто зістригати його, а отримати за це винагороду. Дякую Hairua за чесність та зручність!
Дата регистр.[13.03.2023]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Copyright Mego-Doska © 2025